Köpvillkor & info

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av By Kla Kla. 

Leveranstiden är oftast 2-5 dagar från att ordern mottagits. Uppstår eventuella förseningar kontaktar vi dig så snabbt som möjligt över mail. 

Du kan om du önskar, hämta varan från lagret i Barkarby, Stockholm. Detta är då kostnadsfritt. Maila oss gärna innan beställningen görs så löser vi det.

Du har full retur/ånger/reklamationsrätt i 14 dagar från det att varan mottagits. Varan ska returneras oanvänd & i fullgott skick för att vi ska godkänna en återbetalning. Du står för fraktkostnaden för returvara. Se till att paketera varan väl så den ej skadas på vägen tillbaka. Skadas den kommer vi göra en bedömning och göra avdrag på summan som ska betalas tillbaka. 
Är varan på något sätt skadad eller defekt när den når dig ber vi dig fota förpackningen och varan för att snabbast lösa det. Maila oss sedan dina uppgifter och bild. 
Har vi skickat fel vara står vi för frakten. Maila oss då ditt namn samt ordernummer så återkommer vi till dig med en fraktsedel. 
Återbetalning sker när varan är returnerad och anses godkänd som retur. 


Returer skickas till: By Kla Kla, Parkvägen 3, 177 45 Järfälla

 

Vi hanterar dina personuppgifter enligt PUL & i enlighet med GDPR. När du fyller i dina person- & kontaktuppgifter godkänner du att de registreras & används av By Kla Kla.

Som kund är du skyldig att se till att den angivna leveransadressen är korrekt.